G? til forsiden
L?s det seneste nyhedsblad
Dahl, Rask og Partnere - Afdelinger

Vestergade 3 - 7850 Stoholm
Telefon: 9754 1600

?stergades Butikstorv 1 - 7870 Roslev
Telefon: 9758 5900

Katkjær 12B - 7800 Skive
Telefon: 9758 5900


Se mere her...

Firmaprofil

Dahl, Rask & Partnere – Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, er et lokalt jysk revisionsfirma med kontorer i Stoholm, Skive og Jebjerg. Vi beskæftiger 14 medarbejdere, hvoraf 2 er statsautoriseret revisor og 2 er registreret revisor. Herudover har vi en række professionelle samarbejdspartnere med ekspertise indenfor skatteret og jura.

Vi har ca. 500 kunder, som er fordelt over hele landet. Vore kunder er små og mellemstore virksomheder indenfor handel, håndværk, industri, liberale erhverv, landbrug, boligforeninger, vandværk, fjernvarmeværk, ejendomsselskaber mv.

Vi har en sådan størrelse, at vi altid løser opgaverne individuelt i et tæt personligt samarbejde med vores kunder. Dette giver sikkerhed for at resultater/løsninger er tilpasset kundens ønsker og behov.

Vi bestræber os på i en uformel og behagelig samarbejdsform at kunne servicere vores kunder på højeste niveau

Vi har som målsætning, at yde rådgivning, revision og regnskabsmæssig assistance på et højt fagligt niveau som lever op til kundens forventninger og som skaber værdi for kunden. Dette sker gennem professionel og værdiskabende sparring.

Vi bestræber os på at kommunikere simpelt og forståeligt samt give hurtige tilbagemeldinger på alle henvendelser.

Vi har yderst konkurrencedygtige priser via en kombination af branchemæssigt billige timepriser samt gode og rationelle arbejdsmetoder.

Vores værdier bygger derfor på følgende nøgleord:
  • Professionel og værdiskabende sparring
  • Resultater gennem tæt personligt samarbejde
  • Højeste serviceniveau
  • Forståelig og hurtig kommunikation
  • Fair prisniveau