G? til forsiden
L?s det seneste nyhedsblad
Dahl, Rask og Partnere - Afdelinger

Vestergade 3 - 7850 Stoholm
Telefon: 9754 1600

?stergades Butikstorv 1 - 7870 Roslev
Telefon: 9758 5900

Katkjær 12B - 7800 Skive
Telefon: 9758 5900


Se mere her...

Ledige stillinger


Dahl, Rask & Partnere søger medarbejdere

 

Til afdelingen i Stoholm søges:

 

 

Revisorer

 

Jobbet

Som revisor hos os får du i samarbejde med firmaets partnere selvstændigt ansvar for en række mindre og mellemstore virksomheder indenfor forskellige brancher, ligesom du vil indgå i revisionsteamet på andre kunder.

 

Udover revision og regnskabsmæssig assistance tilbyder vi en lang række rådgivningsydelser. Det er dit tætte samarbejde med kunden der giver mulighed for at rette fokus på de udviklingsmuligheder, der vil være til størst gavn for kunden.

 

Faglige kvalifikationer

Vi forventer at du har erfaring fra et revisionskontor, er engageret, ambitiøs og ansvarsbevidst. Vi ser gerne at du er registreret revisor, cand.merc.aud, HD (måske i gang) eller anden relevant uddannelse.

 

Personlig kvalifikationer

Du er udadvendt, imødekommende og serviceminded. Du kan arbejde selvstændig og er initiativrig. Du har gode samarbejdsevner, er struktureret i hverdagen og kan overholde deadlines.

 

Revisorassistent og/eller erhvervsservicemedarbejder

 

Jobbet

Som revisorassistent/erhvervsservicemedarbejder skal du i samarbejde med firmaets revisorer forestå og tilrettelægge den daglige bogføring for de af vore kunder, som har overdraget den administrative funktion til os.

 

Arbejdet består i bogføring af regnskabsbilag, lønindberetning, momsopgørelser samt assistance ved udarbejdelse af periodebalancer og årsregnskab.

 

Faglige kvalifikationer

Vi forventer du har erfaring fra et revisionskontor eller bogholderifunktion, er engageret, ambitiøs og ansvarsbevidst. Du skal have flair for EDB og et indgående kendskab til bogføringssystemer.

 

Personlig kvalifikationer

Du er udadvendt, imødekommende og serviceminded. Du kan arbejde selvstændig og er initiativrig. Du har gode samarbejdsevner, er struktureret i hverdagen og kan overholde deadlines.

 

Vi kan tilbyde et selvstændig job med stor kundekontakt, ægte mulighed for at udvikle dine kvalifikationer, attraktive løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har fokus på at du skal have en god balance mellem arbejde og fritid/familieliv.

 

Vi løser mange opgaver i fællesskab, hvor vi arbejder på tværs af afdelinger og funktioner. Du vil fra staten indgå i et netværk af kollegaer som du samarbejder og sparrer med i dagligdagen.

 

Er du interesseret, kan du sende en ansøgning til Dahl, Rask & Partnere A/S, att. Statsautoriseret revisor Frans T. Dahl, Vestergade 3, 7850 Stoholm eller på mail ftd@dahlrask.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til Frans Dahl på 97541600 for yderligere oplysninger eller en personlig samtale.

Alle henvendelser behandles fortroligt

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dahl, Rask & Partnere Statsautoriseret Revisionsaktieselskab driver Stoholm Revisionskontor, Kontorhuset i Jebjerg samt en afdeling i Skive. Vi beskæftiger 14 medarbejdere, heraf 4 statsautoriserede og registrerede revisorer. Vi betjener både små og mellemstore virksomheder indenfor det private erhvervsliv.

 

I vores afdeling i Stoholm udfører vi rådgivning, revision, regnskabsmæssig- og bogføringsmæssig assistance for en lang række mindre og mellemstore virksomheder indenfor forskellige brancher. I øjeblikket beskæftiger vi 9 medarbejdere i Stoholm afdelingen.